Cautare in Site..

Prima Pagina
Plante
Remedii
Retete
Terapii
CartiProfilaxie, performanta si tratament cu produse naturiste profesionale

Beneficiile terapiei cu
produse naturiste CaliVita
Catalog de Produse
(cos de cumparaturi)
Catalog de Produse
(formular de comanda)
300 de Afectiuni si
Tratamente Recomandate
Optimizare si performanta
fizica, intelectuala, sexuala
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala

Oportunitate de viata si cariera


Afacerea CaliVita
Suport si colaborare

Apreciaza-ne pe Facebook:
Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0726.705.203 - Eduard
 ► 0736.737.271 - David


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 


 

Recomanda pagina curenta

Feedback & Suport 

 

 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru combaterea depresiilor

 

Stresul poate cauza probleme de ordin psihic deosebit de grave. Cea mai frecventa afectiune provocata de diferite forme de stres este depresia, care in forme agravante poate duce chiar la sinucidere. Depresia se caracterizeaza prin pierderea intereselor si a bucuriilor si o reducere a energiei vitale ducand la o fatigabilitate crescanda si la o activitate cotidiana scazuta precum si la o motivatie de angrenare in viata de zi cu zi mult diminuata. Peste 10% din persoanele care merg la consult in asistenta medicala primara, prezinta simptome ale depresiei.

Un studiu al "Ligii Romane pentru Sanatate Mintala" releva ca peste 30% dintre romani sufera de afectiuni psihice, iar 60% sufera de tulburari afective. In fiecare companie romaneasca, 40% din lucratori prezinta un nivel de stres crescut, iar peste 10% din ei sufera deja de o tulburare depresiva, sustine doctorul Dan Ghenea, specialist psihiatru, care a efectuat un studiu intr-o fabrica de la noi. Specialistii psihiatri spun ca depresia este cea mai des intilnita consecinta a stresului din viata de zi cu zi...

Simptome frecvente in depresie:

» tristete, tensiune anxioasa, neliniste interioara, impresia ca nu mai poti avea sentimente;
» gandire inceata si obositoare, gandire in cerc vicios, obsesii;
» inhibitie a vointei, incapacitatea de a lua o hotarare;
» postura garbovita, miscari lente, voce soptita si monotona;
» oboseala accentuata dupa un efort mic;
» reducerea capacitatii de concentrare si a atentiei;
» reducerea stimei si a increderii de sine;
» idei de vinovatie si lipsa de valoare;
» viziune trista si pesimista asupra viitorului;
» idei sau acte de auto-vatamare sau suicid;
» somn perturbat (mai frecvent insomnii);
» apetit diminuat.
» suferinta si agitatie psiho-motorie;
» consum excesiv de alcool;
» comportament histrionic;
» exacerbarea simptomelor fobice sau obsesionale preexistente;
» exacerbarea preocuparilor hipocondriace.

In urma persistentei starii de depresie pot aparea simptome somatice, care sunt diverse si nespecifice:

» insomnii;
» dureri articulare, musculare, abdominale;
» nevralgii (durere de-a lungul traiectului unui nerv), cefalee;
» scaderea poftei de mancare, scadere in greutate;
» piele uscata, palida, lipsita de elasticitate;
» tulburari cardiace: scaderea/cresterea frecventei cardiace, extrasistole, pseudo-dureri anginoase;
» tulburari respiratorii: scaderea frecventei respiratiei, respiratie superficiala;
» tulburari digestive: uscaciunea gurii, constrictie faringiana, senzatie de nod in gat, tensiune gastrica, constipatie, diaree;
» tulburari sexuale: frigiditate, impotenta, tulburari menstruale;
» tulburari renale: disurie (mictiune dificila, dureroasa), polakiurie (mictiuni frecvente si in cantitate mica), crampe, pseudocolici.

Sa presupunem ca aveti 200 de angajati. In oricare moment i-am testa, 10% din acestia ar indeplini criteriile pentru un episod depresiv usor, mediu sau sever. Altfel spus, in fiecare zi exista in compania dumneavoastra 20 de persoane depresive... Daca aceste persoane care sufera de depresie vin la serviciu, productivitatea lor este mai scazuta in medie cu 25%. Astfel, intr-un an, pierderea suferita de firma este de 1.250 de zile de lucru (6,25 zile de lucru pierdute de fiecare angajat intr-un an).


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru DEPRESIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Depresia se constituie ca o afectiune caracterizata prin stare de tristete, de pierdere a apetitului de viata. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:


- Rhodiolin (1-2-0 dupa masa, 3 luni continuu, creste nivelul de serotonina - substanta supranumita si "hormonul fericirii sau al bunei dispozitii").

- Noni Sirop ORGANIC (1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, asigura un tonus ridicat imunitar si al sistemului nervos; combate starile de depresie si repercursiunile lor in corp prin actiune directa pe scoarta cerebrala).

- Mega Q Protect (1-0-0 dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste considerabil circulatia creierului combatand ametelile, starile de uitare si depresie neuronala).

- Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa, 2 luni de zile, complexul de vitamine B are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic combatand agitatia si insomniile; nu se recomanda insa la tratamentul cu interferon si la cirotici) sau MagneZi B6 (1-1-1, dupa masa, 2 luni de zile, magneziul din compozitie stimuleaza functionarea echilibrata a sistemului nervos, confera rezistenta psihica, inlatura angoasa si imbunatateste concentrarea).

- Melatonina 3.0 (0-0-2 seara inainte de culcare, se recomanda celor care sufera de insomnie pe fond de stres si depresie, favorizand somnul de noapte).


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), aceasta contribuind mult la oxigenarea creierului (fiind un remediu ajutator pentru creier, suprasolicitat de hormonii stresului). Totodata apa alcalina asigura o nutritie optima la nivel celular-organic, in special prin transportul fluent al nutrientilor la creier. Ca urmare a posibilitatilor mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) imbunatatirea functiilor sistemului nervos. Pe de alta parte, mineralele ionizate din apa alcalina, odata ajunse la cele mai profunde nivele in corp, actioneaza pe post de conductor electrochimic de la o celula la alta, optimizand procesele organice de comunicare intre celule, in special la nivelul creierului.

Observatie: Se pot lua impreuna cu medicatia clasica recomandata de medicul specialist.


Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[Plante][Remedii][Retete][Terapii][Produse][Carti][Harta site]

Acest site este deținut, administrat și menținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2013 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.