Cautare in Site..

Prima Pagina
Plante
Remedii
Retete
Terapii
CartiProfilaxie, performanta si tratament cu produse naturiste profesionale

Beneficiile terapiei cu
produse naturiste CaliVita
Catalog de Produse
(cos de cumparaturi)
Catalog de Produse
(formular de comanda)
300 de Afectiuni si
Tratamente Recomandate
Optimizare si performanta
fizica, intelectuala, sexuala
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala

Oportunitate de viata si cariera


Afacerea CaliVita
Suport si colaborare

Apreciaza-ne pe Facebook:
Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0726.705.203 - Eduard
 ► 0736.737.271 - David


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 


 

Recomanda pagina curenta

Feedback & Suport 

 

 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in tratamentul diabetului si reglarea glicemiei

 

Simptomele principale ale acestei boli sunt:

- poliuria (urina in cantitate mare, intre 2-5 litri in 24 de ore),
- polidipsia (sete exagerata cu un consum mare de lichide),
- polifagia (consum exagerat de alimente),
- slabire accentuata.

Diabetul se va trata numai de catre medic, colaborarea bolnavului fiind de cea mai mare importanta, in sensul respectarii cu strictete a regimului alimentar si a administrarii de insulina. Cateva remedii naturale se pot dovedi foarte folositoare bolnavilor de diabet zaharat.

Masuri igienice pentru bolnavii de diabet zaharat: combaterea obezitatii, a aterosclerozei si a hipertensiunii arteriale, cand aceste suferinte sunt asociate.

Alimente interzise: smochine, stafide, prajituri, dulciuri, vin rosu sau dulce, inghetata, prune, bere, must, ciocolata, bauturi alcoolice.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru DIABET, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Diabetul reprezinta o afectiune a pancreasului endocrin in care este prezenta alterarea nivelului de glucoza. Pentru tratarea optima a acestuia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturisteCaliVita:

- Nopalin (1-1-1 in timpul meselor principale, 3 luni continuu, este antidiabeticul natural de selectie deoarece intervine in reglarea cantitatii de insulina - hormonul raspunzator de nivelul glucozei si implicit al glicemiei).

- Chromium Max (0-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, se recomanda diabeticilor cu tendinta de obezitate si un eventual deficit de crom diagnisticat; produsul echilibreaza functiile pancreasului - endocrina si exocrina - participand eficient la facilitarea digestiei si normalizarea valorilor glucozei).

- Rhodiolin (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, are efect antistres si ridica nivelul de serotonina din creier, fiind de ajutopr in diabet prin faptul ca previne dereglarile de glicemie rapid instalabile pe un fond psihic dezechilibrat) SAU Stress Management (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, se recomanda doar in cazurile in care nu exista tendinta de obezitate si nici afectiuni tumorale trecute sau prezente, avand efect antistres si trofic de sistem nervos, prevenind astfel oscilatiile de glicemie cauzate pe de o parte de anxietatea psihica, pe de alta parte de polineuropatie - complicatie a diabetului).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, imbunatateste circulatia - mai ales cea periferica - si scade nivelul grasimilor saturate - cele rele din sange - prin accelerarea eliminarii lor, usurand in acest fel functia hepatica)

- Oxy Crystal (8-8-0 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa; apa saracita in deuteriu din compozitia produsului contribuie la scaderea nevoii de insulina si a nivelului glicemiei; totodata imbunatateste oxigenarea celulara si impiedica degenerarea organica) SAU Resveratrol (1-1-0, dupa masa, previne complicatiile diabetului si reduce durerea in neuropatia diabetica).
 

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul Ficat / Pancreas, rulat de 2 ori pe zi, o data in intervalul orar 7 - 11 dimineata si a doua oara in intervalul orar 23 - 3 noaptea.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de boala diabetica - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza ajungerea glucozei din sange la celule si astfel reducerea glicemiei in paralel cu protectia organelor supuse unui flux sanguin hiper zaharat.

Observatie: Tratamentul cu produsele naturiste recomandate mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica anti-diabetica.

 Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[Plante][Remedii][Retete][Terapii][Produse][Carti][Harta site]

Acest site este deținut, administrat și menținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2013 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate .